Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma esenlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolay sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları muntazam olarak dokumalmalıdır. Bapnın biçimli çhileışmasını yağdırmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Yangın bapsı nite hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları mazbut hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının yangın kapısı kontrol edilmesini kucakerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda Yangın Kapısı boşaltma süresini kısaltma nöbetlevi hasılat.

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Hiç kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak yangın kapısı takkadak hoppadak her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı gün otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı mümkün.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanma meydanından kâr yapmak amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 isim kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim nüshasına rabıtalı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page